Ştiri cu proşti.

26 04 2011

Bă,mie îmi place mult de tot să mă uit la ştiri.Adică ce e mai frumos decât asta? „După masa tradiţională de Paşte, mii de români au ajuns la spital.”
Iubesc să văd când unor oameni proşti li se întâmplă lucruri rele.Ăştia se dau că n-au bani,că guvernu ie hoţ şi că n-au ce pune pe masă.Mie nu mi se pare chiar aşa.Dacă preferi să te îndopi de paşte şi restu’ lunii să faci foamea meriţi.Iarăşi aş vrea sa crape creştinii care ţin post şi îi auzi „ba,sunt rupt de foame să-mi bag pulă” sau „numai vorbi despre mâncare că ţin post şi îmi faci poftă.”.Păi ba proştii satului,degeaba ţineţi bă post dacă salivaţi cu lehamite la o shaorma sau dacă după ajungeţi la spital că aia de mai sus.Dă-va’n pula mea,din păcate nu s-au raportat morţi de la excese,da’ sper să îşi facă treabă natură până la urmă.

Ştire preluată de pe banda roşie sau neagră de pe realitatea tv,când butonăm teveu’ că mă plictiseam: „Doi cetăţeni români au fost arestaţi în Republica Moldova după ce au clonat cardurile a zeci de cetăţeni moldoveni.”
Bă,cât de idiot să fi să faci clonezi carduri în Moldova?Adică pula mea,dacă ai aparatura necesară,blank-uri şi mai ai şi cetăţenie romană poţi pleca prin Franţa,Spania sau Italia.De ce te-ai duce în Moldova?Sau or fi fost băieţii de la „Noii Golani” şi aveau drum pe acolo.Altfel nu văd de ce,că cu banii de pe cardurile moldovenilor nu scoţi nici banii de benzină până la Iaşi sau Brăila.Bănuiesc că erau din Iaşi sau chiar interlopii din Brăila,că numai ei ar fi în stare de asemenea grozăvie.

Mi-e lene să mai scriu,revin mâine gen. Muie mititelu,ca uitasem.
Alyn


Acțiuni

Information

4 responses

31 08 2011
RisTiN

Se poate…se uitau ei la filme si au vazut ca aia fac practica inainte si au zis ba in Romania nu merge ca asculta Baselu telefoane,mergem in Moldova!
Dupa tiparul mare e gradina domnului….si garduriile au scazut ca a venit criza.

17 11 2011
Wye

Doar pentru ca nu intelegi nu inseamna ca oamenii se imbuiba. Alimentatia neobisnuita creaza probleme digestive, nu cantitatea.

De ex. cainii isi manca cacatul, si pare ridicol, dar citeste putin si vei intelege de ce.

19 11 2011
Alyn

Cat la % dintre aia care ajung la spital au avut probleme digestive din cauza alimentatiei neobisnuite?Mai mult de 15-20%?Eu nu cred.

Iar in legatura cu cainii,noi oamenii ne vrem fiinte mai inteligente decat orice animal,doar ca din pacate foarte foarte multi oameni fac umbra pamantului degeaba…

5 01 2012
pebordura

Merg sa ma cac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: